Despre noi

Suntem o echipă profesionistă formată dintr-un efectiv de 120-150 persoane, tânară, dinamică, deschisă şi temeinic pregatită în domeniul construcţiilor si amenajărilor, care vă stă la dispoziţie în orice moment, special pentru a vă satisface cele mai diverse şi exigente dorinţe şi necesitati, cu respectarea standardelor, normelor şi a legislaţiei în vigoare.

Ce oferim

PRIORICONSTRUCT INVEST SRL este o companie ce oferă servicii integrate de B2B, oferind clienţilor săi modele de dezvoltare complexe, conectandu-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Pentru noi lucrurile sunt simple, clare şi cu un viitor sigur. Acoperim pe deplin cerinţele fiecărui partener/client cu ajutorul unei echipe bine pregătite. Astfel vă oferim pentru orice tip de spaţiu - design, renovări,reparaţii sau finisaje, precum şi servicii de mentenaţă.

Calitate

Transformarea lucrurilor obişnuite în adevărate capodopere remarcabile ţine de capacitatea şi abilitatea de a realiza finisaje de calitate.

Dacă ar fi să analizăm ceea ce ne fascinează, acesta ar fi un amenajare fabuloasă, care să facă diferenţă în aspectul general. Realizarea acestor detalii fine, menite să definească eleganţa, stilul şi energie pot reprezenta pentru beneficiari provocări consumatoare de timp şi energie, dar obţinerea unor amenajări de vis este realizabilă, dacă apelaţi la profesionişti.

Fără a se limita la realizarea unor proiecte de succes, specialiştii PRIORICONSTRUCT INVEST realizează finisaje desăvârşite, obţinând în acest fel interioare sau exterioare, în care aspectele predominante sunt calitatea, originalitatea şi seriozitatea.

Vă invităm să vizualizaţi câteva dintre realizările echipei noastre printre care se enumeră numeroase proiecte, din cele mai variate : execuţie şi amenajări clădiri rezidenţiale sau de locuit, sedii de firmă, birouri, etc.

Certificări de calitate

SR EN ISO 9001

Sistem de management al calității

SR EN ISO 14001

Sistem de management de mediu

SR OHSAS 18001

Sistem de management al sănătății si securității ocupaționale