Servicii oferite

Amenajări

Servicii complete in amenajari interioare si exterioare.

Construcții

Siguranta si rapiditate in executia lucrarilor avand la baza idei inovatoare.

Proiecte "la cheie"

constructii, consolidari, reparatii capitale, demolari, sape industriale.

Specialiştii noştri crează întotdeauna amenajări care corespund cerinţelor clienţilor pentru a implementa la cheie concepte unice, personalizate. Acestea sunt importante deoarece pot crea un spaţiu unic, în care fiecare client să se simtă confortabil şi relaxat.

Amenajări
: Servicii complete în amenajări interioare (plafoane false, placări şi compartimentări cu plăci din gipscarton, placări pardoseli şi pereţi cu plăci ceramice, piatră naturală,etc.) şi exterioare (tencuială decorativă executată pe termosistem, placări faţade şi pardoseli).

Construcții
: Construcţia sau remodelarea spaţiilor – fie de locuit, fie de muncit – poate fi stresantă. Veţi fi pus în faţa unor multitudini de situaţii noi şi va trebui să intraţi într-un domeniu necunoscut. Puteţi apela la societatea noastră pentru a face faţă evenimentelor neaşteptate.

Proiecte "la cheie"
: Acest serviciu este soluţia completă şi preferată. Este o etapă care presupune competenţe diverse pentru coordonarea unor echipe multidisciplinare de contructori, instalatori, montatori, etc. Partenerii noştri sunt companii serioase, pe care le recomandăm cu încredere şi care ne ajută să oferim beneficiarilor noştri proiectele finale în forma dorită, pentru a se bucura de ele.

Serviciile noastre

CALITATE, PROFESIONALISM, RAPIDITATE.

Profesionalismul, calitatea şi nu în ultimul rând rapiditatea reprezintă baza fundamentală a firmei noastre, astfel încât dumneavoastră să fiţi multumiţi de serviciile noastre, precum şi de colaborarea cu specialiştii noştri.

Suntem permanent preocupaţi de creşterea gradului de satisfacţie al clienţilor noştri. Urmărim nevoile pieţei şi îmbunătăţim continuu serviciile pe care le oferim. Ne place să venim mereu cu soluţii noi care să surprindă în mod plăcut clienţii, să le facă viaţa mai uşoară şi care să fie preferate ca şi soluţii ideale pentru nevoile lor.

Prin satisfacţia clienţilor noştri, valoarea portofoliului nostru creşte, contribuind astfel la conturarea prestigiului societăţii.
Misiunea noastră este aceea de a oferi servicii complete de calitate excepţională în domeniul construcţiilor şi de a găsi permanent soluţii profesioniste inovative la cerinţele clienţilor noştri.

VIZIUNEA NOASTRĂ

CLARVIZIUNE

Ştim exact care ne sunt obiectivele, lucru care îi inspiră şi îi motivează pe cei care ne aleg.

OPERATIVITATE

Înţelegem rapid necesităţile clienţilor noştri şi oferim soluţii profesioniste imediate la solicitările acestora.

LUCRU ÎN ECHIPĂ

Suntem convinşi că împreună vom oferi cele mai bune servicii şi acţionăm întotdeauna ca o echipă.

INTEGRITATE

Conduita noastră respectă principiile eticii şi legalităţii.

NOUTATE

Formulăm soluţii creative şi le transpunem în fapte concrete.

ANGAJAMENT

Punem în slujba clientului toate cunoştinţele şi calităţile fiecăruia dintre noi.

Toate aceste valori bazate pe

RESPECT

Promovăm relaţii care respectă diversitatea culturilor, comunităţilor şi punctelor de vedere.

Ne asigură că vă vom oferi

EXCELENŢĂ

Oferim întotdeauna servicii profesioniste şi suntem preocupaţi permanent de perfecţionarea standardelor de calitate.

Va oferim servicii profesioniste de constructii
si amenajari interioare si exterioare